Wij hopen dat jullie verblijf heerlijk was!
Geschreven door Corien, 18. mei, 2020
Wat een mooie plek en mooi huis. We wilden graag deze zomer er vertoeven. Maar helaas gooit Corona roet in het eten. We hebben moeten annuleren. Erwin en Marie Christine, heel erg bedankt voor jullie volledige medewerking, ontzettend lief. En wij gaan ervan uit tot volgend jaar. Ondanks alles toch een goede zomer gewenst. Gr Corien en Ingrid
E-mail:
Geschreven door Ann Thooft, 1. jul, 2018
Ik heb een fantastische en ontspannen week doorgebracht met vrienden in dit charmante vakantiehuis dat beschikt over alle comfort. Dit was het perfecte huis met een schitterend uitzicht en in een rustige omgeving die uitnodigt tot heerlijke wandeltochten. We hebben dan ook veel gewandeld tussen de velden, weiden en kriekenbomen. Op de verschillende terrassen is het zalig vertoeven. ‘s Morgens genoten we van het ontbijt in de ochtendzon en 's avonds kwamen we met een glaasje wijn tot rust op het overdekte terras. Van de warmteonweders hadden we geen last! De tuin is volledig omheind en heeft een mooi, groot zwembad met voldoende ligbedden en parasols. In de buurt liggen mooie dorpjes waar we inkopen deden op de plaatselijke marktjes. Een echte aanrader om de drukke dagelijkse beslommeringen even te ontvluchten!
E-mail:
Geschreven door Kevin, 21. nov, 2017
Hallo
Geschreven door Diane Lerno, 3. dec, 2013
Dit huis is zeker een aanrader! We hebben daar samen met onze hondjes een fantastische vakantie gehad. Veel wandelen, marktjes en genieten van de mooie omgeving. Super !
E-mail:
Geschreven door Theo Beyers, 7. aug, 2013
Wat een fantastisch huis en wat een schitterende omgeving. Ook door de complete en comfortabele inrichting, voelde wij ons er direct thuis. We kwamen om veel dingen in de omgeving te doen, maar hebben uiteindelijk gewoon lekker relaxed in en om het huis gezeten. Het bijzonder leuke (en snelle) contact met Marie-Christine en Erwin maakte onze vakantie helemaal top!
E-mail:
Geschreven door Fanny, 22. jan, 2013
Prachtig huis, enorm ruim en alles voorzien, heel mooi & gezellig ingericht, super keuken met alle nodige (en meer zelfs) apparaten. Ideale rustige omgeving met gezellige dorpjes en marktjes in de buurt. Zeker een aanrader!!!
E-mail:

Nieuwe reacties

10.04 | 09:32

Heel mooie, ruime vakantievilla met zwembad, overdekt terras en prachtig uitzicht! Perfecte bestemming om tot rust te komen en toch genoeg te doen in omgeving!

16.09 | 21:32

Alweer een fijne vakantie achter de rug. Het prachtige weer, de mooie natuur en goed gezelschap maakten het helemaal af !
Fietsen met de 'E bikes': super :))

14.08 | 21:41

Super vakantie gehad met ons gezin van 6 personen. Mooi huis, super zwembad, geweldig uitzicht in een rustige omgeving. Overdekt terras met goede verlichting.

18.08 | 14:50

Een echte aanrader als je op zoek bent naar rust, prachtig uitzicht, comfort etc! Genieten van 't zwembad, gezellig terras, complete keuken, leuke dorpjes,...